Kurser som sikrer dig viden og kompetencer indenfor strålebeskyttelse


Arbejder du med ioniserende stråling, og har du et ønske om kompetenceløft inden for strålebeskyttelse? Så kan du tage et kursus hos os. På vores kurser får du en introduktion til at kunne arbejde med ioniserende stråling på en sikker måde.

Vi er specialister på området og har stor erfaring med praksisnær vidensdeling, der opkvalificerer dig og din virksomhed. På denne side får du et overblik over de kurser, som Dansk Strålebeskyttelse udvikler og udbyder.

Dansk Strålebeskyttelse - logo

Kursus i grundlæggende strålebeskyttelse

Kurset er for dig, der udsættes for ioniserende stråling fra radioaktive eller røntgenkilder, som følge af dit arbejde, og som har brug for godkendelse som Strålebeskyttelseskoordinator. Kurset giver dig et kompetencegivende kursusbevis.

Find information og tilmeld dig
Dansk Strålebeskyttelse - logo

Kursus i strålebeskyttelse for dyrlæger og veterinærsygeplejersker

Arbejder du med røntgen som dyrlæge, veterinærsygeplejerske eller andet? Så kan du deltage i et relevant kursus i strålebeskyttelse og kvalitetssikring specielt målrettet den veterinære branche.

Find information og tilmeld dig

Hvem underviser


Brian Frost Dyrhave har en MSc i fysik og matematik fra Aalborg Universitet og er uddannet som hospitalsfysiker med speciale i diagnostisk radiologi gennem dansk selskab for medicinsk fysik (dsmf).

Ud over at være virksomhedsejer af Dansk Strålebeskyttelse er Brian Frost Dyrhave ansat ved Røntgenfysik ved Aalborg Universitetshospital som hospitalsfysiker i diagnostisk radiologi. Han er godkendt som Strålebeskyttelsesekspert (SBE) og medicinsk-fysisk ekspert (MFE) hos Sundhedsstyrelsen. På Region Nordjyllands hospitaler varetager han fysikeropgaver i forbindelse med kvalitetssikring af røntgenapparatur, lovgivning samt opgaver med strålebeskyttelse af personale, patienter og pårørende.

Som tidligere underviser i gymnasiet har han gennemført pædagogikum og har stor erfaring i at tilpasse sin formidling til forskellige faggrupper og mennesker.

Brian Frost Dyrhave, Kurser i strålebeskyttelse, SIS-kursus,

Skal du på kursus hos os?


Her på siden finder du en række informationer om tilmelding, betaling, overnatning, kursusmaterialer og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål.

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at klikke på Tilmeld-knappen og gennemføre din registrering. Når du er registreret, sender vi en faktura til din mail. Når du har modtaget en kvittering for din betaling, er du tilmeldt kurset.

Frister og betaling
Der er typisk frist for tilmelding og betaling syv uger før kursets start. De specifikke datoer kan variere, men du kan altid se de gældende frister under det enkelte kursus. Vi optager kursister efter først til mølle princippet.

Kurserne bliver hurtigt fyldt op, så hvis du vil være sikker på en plads, skal du tilmelde dig i god tid. Prisen dækker undervisning af eksperter på området, fuld forplejning under kurset, samt et flot kompetencegivende kursusbevis.

Framelding
Når fristen for tilmelding til et kursus er udløbet, er betalingen bindende. Hvis du springer fra et kursus undervejs, kan du ikke få pengene igen. Du kan som udgangspunkt heller ikke gemme betalingen til et senere kursus. Ønsker du at framelde dig et kursus, skal du skrive til kontakt@dansksb.dk

Kursusmaterialer
Vi går ind for bæredygtighed og tænker på miljøet. Derfor udleverer vi som udgangspunkt kun undervisningsmaterialer digitalt.

Har du spørgsmål til vores kurser?

Kontakt os hvis du har praktiske spørgsmål vedrørende tilmelding, betaling, framelding eller overnatning.

Kontakt os