Skal du på kursus hos os?


Her på siden finder du en række informationer om tilmelding, betaling, overnatning, kursusmaterialer og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål.

Arbejder du med ioniserende stråling, og har du et ønske om kompetenceløft inden for strålebeskyttelse? Så kan du tage et kursus hos os. På vores kurser får du en introduktion til at kunne arbejde med ioniserende stråling på en sikker måde.

Vi er specialister på området og har stor erfaring med praksisnær vidensdeling, der opkvalificerer dig og din virksomhed. På denne side får du et overblik over de kurser, som Dansk Strålebeskyttelse udvikler og udbyder.

Hvem underviser


Brian Frost Dyrhave har en MSc i fysik og matematik fra Aalborg Universitet og er uddannet som hospitalsfysiker med speciale i diagnostisk radiologi gennem dansk selskab for medicinsk fysik (dsmf).

Ud over at være virksomhedsejer af Dansk Strålebeskyttelse så har Brian Frost Dyrhave tidligere været ansat ved Røntgenfysik ved Aalborg Universitetshospital som hospitalsfysiker i diagnostisk radiologi. Han er godkendt som Strålebeskyttelsesekspert (SBE) og medicinsk-fysisk ekspert (MFE) hos Sundhedsstyrelsen. På Region Nordjyllands hospitaler har han varetaget fysikeropgaver i forbindelse med kvalitetssikring af røntgenapparatur, lovgivning samt opgaver med strålebeskyttelse af personale, patienter og pårørende. Derudover, så løser han konsulentopgaver for store og små virksomheder i det danske erhvervsliv.

Som tidligere underviser i gymnasiet har han gennemført pædagogikum og har stor erfaring i at tilpasse sin formidling til forskellige faggrupper og mennesker.

Brian Frost Dyrhave, Kurser i strålebeskyttelse, SIS-kursus,

Praktiske informationer


Tilmelding
Du tilmelder dig ved at klikke på Tilmeld-knappen og gennemføre din registrering. Når du er registreret, sender vi en faktura til din mail. Når du har modtaget en kvittering for din betaling, er du tilmeldt kurset.

Frister og betaling
Der er typisk frist for tilmelding og betaling syv uger før kursets start. De specifikke datoer kan variere, men du kan altid se de gældende frister under det enkelte kursus. Vi optager kursister efter først til mølle princippet.

Kurserne bliver hurtigt fyldt op, så hvis du vil være sikker på en plads, skal du tilmelde dig i god tid. Prisen dækker undervisning af eksperter på området, fuld forplejning under kurset, samt et flot kompetencegivende kursusbevis.

Framelding
Når fristen for tilmelding til et kursus er udløbet, er betalingen bindende. Hvis du springer fra et kursus undervejs, kan du ikke få pengene igen. Du kan som udgangspunkt heller ikke gemme betalingen til et senere kursus. Ønsker du at framelde dig et kursus, skal du skrive til kontakt@dansksb.dk

Kursusmaterialer
Vi går ind for bæredygtighed og tænker på miljøet. Derfor udleverer vi som udgangspunkt kun undervisningsmaterialer digitalt.

Har du spørgsmål til vores kurser?

Kontakt os hvis du har praktiske spørgsmål vedrørende tilmelding, betaling, framelding eller overnatning.

Kontakt os